Momentální Status-> SuG new look



Srpen 2013

Monori; White Lace & Tiny Bunny

29. srpna 2013 v 10:08 | řekněme, že nemám žádnou určitou přezdívku |  Japan Models
Um... Monori je Japonská modelka a umělkyně, kterou jsem snad v životě neviděla jinak než takto podobně nalíčenou a oblečenou a myslím si, že už by ji snad nikdo nudně oblečenou a nenalíčenou nepoznal. Foceno v Harajuku Tokyo.

Japanese Shironuri Minori in White Lace

Minori; videa, jež musíte vidět, aby jste ji pochopili

27. srpna 2013 v 22:50 | řekněme, že nemám žádnou určitou přezdívku |  Japan Models
Musíte vidět, aby jste vůbec věděli o co tu jde...



Zítřejší LookBook

27. srpna 2013 v 21:30 | řekněme, že nemám žádnou určitou přezdívku |  Diary
Doufám, že se tešíte, ale já budu zítra fotit LookBook...

Ano... Budu se snažit, aby to nebylo nic trapnýho... A hlavně... Aby to nebylo nic... "IN" nesnáším tento pojem... nebo spíš tyhle dvě písmenka... Je to hnus...

Prostě... Myslím, že my jsme jiní... My jste ti... co se oblíkají prostě jinak než ten posranej swag, legíny,.. Prostě mám ráda něco... Jinýho.. No Zítra uvidíte... Nebude to nic moc, ale jako... Jedno je jasné, že se budu snažit... Sic vím, že můj blog nikdo moc nečte, ale snad se to jednou změní ne? a pak... pak to bude super... :D

Design blogu; JUN

27. srpna 2013 v 21:12 | řekněme, že nemám žádnou určitou přezdívku |  Designs

Období, co tu design byl: 20.-27.8. 2013

Vím... Byl tu jen týden, ale... mě se celekm líbí... Ale teď tu je Takeru...

The Gazette

27. srpna 2013 v 20:27 | řekněme, že nemám žádnou určitou přezdívku |  Info
- japonská visual kei kapela
- vznikla v roce 2002
- kapela byla nejdřív 3člená= Ruki, Reita, Uruha, potom z jiné kapely Artia přišli Aoi a Yune

- jejich prvním singlem byla píseň "Wakaremichi" a jeho MV bylo představeno 30.dubna 2002
- 2003 odešel Yune a byl nahrazen nynějším Kaiem (Kai)
- chvíli po té podepsali smlouvu s PS Company
- žánry : Heavy Metal, Alternative rock, Rock, Pop rock, Metal


písně :
"Wakaremichi" 2002
"Kichiku Kyoushi (32sai Dokushin) no Nousatsu Kouza" 2002
"Gozen 0-ji no Trauma Radio" 2003
"Zakurogata no Yuutsu" 2004
"Zetsu" 2004
"Miseinen" 2004
"Dainippon itangeishateki noumiso chuzuri zecchou zekkei ongen shuu" 2004
"Reilla"2005
"Cassis" 2005
"Regret" 2006
"Filth in the beauty" 2006
"Hyena" 2007
"Guren" 2008
"Leech" 2008
"Distress and Coma" 2009
"Before I Decay" 2009
"Shiver" 2010
"Red" 2010
"Pledge" 2010
"Vortex" 2011


Profily členů kapely↓

Spiv States

27. srpna 2013 v 20:05 | řekněme, že nemám žádnou určitou přezdívku |  Info
Vznikla v roce 2009 bývalým kytaristé Phantasmagoria JUNem a 伊 织 (Iori), Spiv States hrají veselý rock a pop rock s nějakou příchutí od 90. let s důrazem na kytaru, které vytvářejí většinu svých písní kompletní spěch zažít.

Kapela debutovala třikrát po sobě jdoucích jednotlivých vydáních a skočila rovnou do produkce tohoto slavného první mini album HUNTER novinkou, vytváří spolu s jejich předchozími verzemi, sbírka přesvědčivé rychlých a veselá rockových písní.

S vydáním jejich maxi-single FLAVOR (フレーバー) se přiblížili více pop music.

Brzy po Vyhlášení jejich druhého maxi singlu kapely oznámil spoluzakladatel kapely 伊 织 (Iori), že opustil Spiv Stets kvůli silné bolesti zad od kýly, která jeho stav rychle zhoršuje a stal se hrozbou pro jeho celkový zdravotní stav.

Nový maxi-single datum vydání bylo uvedeno, jak 17. listopadu. Jméno: Glider.
Na konci roku 2010 kapelou nové členy: RYO, Zekusu a SEIYA. A nový Singl Futari no Hoshi.
V roce 2011 se kapela rozpadla a zpěvák JUN nadále hraje ve skupině Gotcharocka.
Členové:
Zpěv a kytara: JUN (ex-Phantasmagoria)
Kytara: RYO
Bass kytara: ゼクス (Zekusu) (ex. Erude Rozaria(Ba.紅愛) → ギルパペット(Gt.ゼクス) →GuilPuppet+II(Ba.) → ホテルシニガミ→ 秋葉原少年団☆電脳ロメオ → Virgil)
Drums: 聖也 (SEIYA)


Bývalí členové:
Kytara: 伊 织 (Iori)
Podpora Bass: Seiya (ex-Viored)
Podpora Drums: Shunji (ex-Sugar)

Diskografie:
09.12.2009 single VIVA SONIC
01.01.2010 single MICROBE
02.01.2010 single MUTANT
05.19. 2010 mini-album HUNTER
08.25. 2010 maxi-single FLAVOR [フレーバー]
11.17. 2010 maxi-single Glider [グライダー]
27. 07. 2011 mini-album Futari no Hoshi

Profily členů kapely↓

SuG

27. srpna 2013 v 18:38 | řekněme, že nemám žádnou určitou přezdívku |  Info
Členové:
Takeru - vokály
Masato - kytara
Yuji - kytara
Chiyu - basová kytara
Shinpei -bicí


SuG je japonská rocková Oshare Kei kapela(podtitul mají Heavy Positive Rock což dokonale sedí .V roku 2008 podepsala smlouvu s Indie PS Company.
SuG byli založeni v říjnu 2006 Takerem,Masatem a Yujim,kteří byli predtím členy kapely Travel,a Shoutem.Bubeník Mitsuru se k nim připojil v listopadu toho roku.Shouta opustil kapelu v únoru,a byl nahrazený Chiyuem.V srpnu vydali svůj první singl Scheat.
SuG nedávno vydali mini-album I Scream Party,na kterém song Love Scream Party je doteď asi jejich nejpopulárnejší a nejznámejší.SuG také vystoupí na J-rock Invasion v Německu se skupinami jako Kagrra,Kra,Alice Nine a Screw.

Profily členů kapely↓

LM.C LIVE TOUR 2013-STRONG SIDE vsPOP SIDE-

27. srpna 2013 v 16:01 | řekněme, že nemám žádnou určitou přezdívku |  NEWS

LM.C mám moc ráda, Maya(zpěvák) je naprosto božííí hlavně, když má růžový vlasy :D asi jsem nějaká ujetá na tu růžovou u chlapů... :D

Stejně jako na designu... JUN... Taky... :/ no nevím, čím to je... na Juna jsem asi už... 2-3 roky... :D :D :D

New Look; Zelktage

27. srpna 2013 v 15:51 | řekněme, že nemám žádnou určitou přezdívku |  New Looks

New Look; Visper

27. srpna 2013 v 15:49 | řekněme, že nemám žádnou určitou přezdívku |  New Looks