Momentální Status-> SuG new look



Spiv States

27. srpna 2013 v 20:05 | řekněme, že nemám žádnou určitou přezdívku |  Info
Vznikla v roce 2009 bývalým kytaristé Phantasmagoria JUNem a 伊 织 (Iori), Spiv States hrají veselý rock a pop rock s nějakou příchutí od 90. let s důrazem na kytaru, které vytvářejí většinu svých písní kompletní spěch zažít.

Kapela debutovala třikrát po sobě jdoucích jednotlivých vydáních a skočila rovnou do produkce tohoto slavného první mini album HUNTER novinkou, vytváří spolu s jejich předchozími verzemi, sbírka přesvědčivé rychlých a veselá rockových písní.

S vydáním jejich maxi-single FLAVOR (フレーバー) se přiblížili více pop music.

Brzy po Vyhlášení jejich druhého maxi singlu kapely oznámil spoluzakladatel kapely 伊 织 (Iori), že opustil Spiv Stets kvůli silné bolesti zad od kýly, která jeho stav rychle zhoršuje a stal se hrozbou pro jeho celkový zdravotní stav.

Nový maxi-single datum vydání bylo uvedeno, jak 17. listopadu. Jméno: Glider.
Na konci roku 2010 kapelou nové členy: RYO, Zekusu a SEIYA. A nový Singl Futari no Hoshi.
V roce 2011 se kapela rozpadla a zpěvák JUN nadále hraje ve skupině Gotcharocka.
Členové:
Zpěv a kytara: JUN (ex-Phantasmagoria)
Kytara: RYO
Bass kytara: ゼクス (Zekusu) (ex. Erude Rozaria(Ba.紅愛) → ギルパペット(Gt.ゼクス) →GuilPuppet+II(Ba.) → ホテルシニガミ→ 秋葉原少年団☆電脳ロメオ → Virgil)
Drums: 聖也 (SEIYA)


Bývalí členové:
Kytara: 伊 织 (Iori)
Podpora Bass: Seiya (ex-Viored)
Podpora Drums: Shunji (ex-Sugar)

Diskografie:
09.12.2009 single VIVA SONIC
01.01.2010 single MICROBE
02.01.2010 single MUTANT
05.19. 2010 mini-album HUNTER
08.25. 2010 maxi-single FLAVOR [フレーバー]
11.17. 2010 maxi-single Glider [グライダー]
27. 07. 2011 mini-album Futari no Hoshi

Profily členů kapely↓



JUN

Part: Zpěv, kytara
Datum narození: 17.11. 1981
Typ krve: 0
Pochází z: KOBE


IORI
Part: Kytara
Datum narození: 10.1.
Typ krve: AB
Pochází z: KOBE


Ukázky:

フレーバー (Flavor)

フタリノホシ (Futari no Hoshi)
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama